news

Nu öppen anmälan för alla - Delta i DataLuddLan!

published 29/10-23 by freddo

Hej alla spelentusiaster!

Anmälan till DataLuddLan är nu öppen för alla, oavsett om du tidigare varit intresseanmäld eller inte. Detta är din chans att vara en del av LTU:s största spelevenemang och uppleva en helg fylld med spel, tävlingar, och gemenskap!

DataLuddLan erbjuder något för alla spelintresserade. Oavsett om du är en brädspelsfantast, konsolspelare, datorspelsentusiaster, eller vill testa VR-spel, har vi dig täckt. Här är några höjdpunkter:

  • Turneringar: Visa upp dina färdigheter och tävla mot andra studenter i turneringar i bland annat Counter Strike 2, League of Legends, och Minecraft Survival Games!
  • Bordsspel: Ta en paus från skärmarna och njut av klassiska brädspel eller upptäck nya favoriter med föreningarna DORK och Piteåsektionens spelutskott.
  • Konsol- och datorspel: Spela med vänner och andra deltagare på LAN-golvet. Om du inte har egen utrustning finns möjlighet till utlåning av datorer från LUDD.
  • VR-spel: Pröva på VR med utrustning från Institutionen för System och Rymdteknik. Testa spel som Half-Life Alyx, Beat Saber, och mer!

Denna chans vill du inte missa! Besök vår hemsida

https://dll.ludd.ltu.se

för att anmäla dig och få mer information om evenemanget.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg fylld med spelglädje och gemenskap. Ta med dina vänner och var med på DataluddLan!

Hälsningar, LUDD och Datasektionen

Read more


Sista chansen för intresseanmälning till DataLuddLan!

published 18/10-23 by freddo

Efter en fantastisk vecka med över 100 anmälda hittills så är det nu sista chansen att intresseanmäla dig till DataLuddLan. Anmälan stänger ikväll. Oavsett om du gillar brädspel, konsolspel, datorspel, eller VR, har vi något för dig på LTU:s största spelevenemang. Missa inte möjligheten att vara med i turneringar, upptäcka nya brädspel, spela på LAN-golvet, eller testa VR-spel.

Anmäl ert intresse och få förtur nu på

https://cloud.ludd.ltu.se/apps/forms/s/zA3ektCQRKrm9rKo29kJ9QZd

och se till att vara en del av denna spelhelg tillsammans med vänner och andra spelentusiaster. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Read more


Välkommen till LUDDs årliga TacoPhaest, fredagen 3 november!

published 11/10-23 by freddo

Hej alla LUDD-medlemmar!

Vi kanske är utan en öppen lokal fortfarande, men det stoppar inte oss från att hålla LUDDs årliga Taco Phæst! Boka in fredagen 3 November, ta på dig din sombrero och kom med dina vänner för att umgås och äta tacos! I biljetten ingår tacobuffé där du får äta så mycket du orkar under hela kvällen, och det kommer även finnas dryck att köpa på plats. LUDDs omtalade BURN-sås kommer också självklart finnas på plats för de som vågar smaka!

Evenemangsdetaljer

  • Vart: Studenternas Hus
  • När: November 3, 18:00 till 22:00
  • Biljettpris: 105 kr, 90 kr för medlemmar

Köp din biljett nu: https://book.stripe.com/00g8Aw6Sda5CcBGfZ5

Vi ses där!
// LUDD Styrelsen

Tacomärke

pst, ni medlemmar ska ha fått en speciell medlemslänk på er LUDD mejl!

Read more


Datasektionen och LUDD bjuder in till LTU:s största spelevenemang - DataLuddLan!

published 09/10-23 by freddo

Datasektionen och LUDD arrangerar i år igen DataLuddLan, den 11e till 12e november i Centrumrestaurangen. Tillbaka större och bättre så bjuder vi i år inte bara in Luleå Campus, men även Kiruna, Skellefteå, och Piteå. Med flera turneringar planerade, och flera spelföreningar intresserade så ser vi fram emot en riktigt kul spelhelg!

Intresseanmäl dig nu!

p.s. är du eller din förening intresserad av att hålla ett eget delevenemang som en turnering, station, eller tävling? Kontakta freddo@ludd.ltu.se

Read more


Medlemsmöte 1 - 2023/2024

published 03/10-23 by hackerbuddy

Hej alla LUDD:are!

Alla medlemmar är härmed kallade till LUDD:s medlemsmöte 1 onsdag den 18/10 klockan 18:30. Detta är ett bra tillfälle att lära sig mer om vad som händer på LUDD och att få tycka till om hur LUDD ska utvecklas. På detta möte kommer vi bland annat hantera ansvarsfrihet för styrelsen 2022/2023 och välja in resterande valberedning tillsammans med en lokalansvarig. Vi kommer att hålla till i A1545 samt ha ett zoomrum öppet (länk kommer i ett senare mejl).

Har du ett förslag till förändring är det bara skicka in en motion till styrelsen@ludd.ltu.se senast den 11 oktober.

Alla dokument som ska presenteras på mötet kommer att skickas ut som senast tre dagar innan mötet så att alla ska kunna läsa igenom dem innan.

Vi kommer bjuda på mat till alla medlemmar som anmäler sig på följande länk: https://cloud.ludd.ltu.se/apps/forms/s/7RHWBo4fze5fNcrMwSKdGYkf

Preliminär Dagordning:

§ 1. Mötets öppnande.

§ 2. Mötesformalia.

§ 3. Rapport från styrelsen.

\ § 3.1. Presentering av nya valda funktionärer av styrelsen sedan föregående föreningsmöte.

§ 4. Rapport från revisor.

§ 5. Förankring av tillsvidare beslutade regler genom medlemsbeslut.

§ 6. Rapport från styrelsen 2022/2023

\ § 6.1. Föregående styrelsens verksamhetsberättelse.

\ § 6.2. Föregående styrelsens bokslut.

§ 7. Beslut angående ansvarsfrihet för styrelsen 2022/2023.

§ 8. Personval

\ § 8.1. Valberedning

\ § 8.2. Lokalansvarig

§ 9. Behandling av motioner och propositioner.

§ 10. Övriga frågor.

§ 11. Mötets avslutande.

Hoppas vi ses där!

Mvh

Rasmus Bengtsson

Ordförande 2023/2024

LUDD vid Luleå Tekniska Universitet

Read more


Python Hackathon den 3e oktober!

published 26/09-23 by freddo

LUDD håller i ett Hackathon för er som går D0009E introduktion till programmering! Känner du för att blitza igenom labbarna, eller få extra stöd av erfarna så rekommenderar vi starkt att delta!

Hackathon poster

Anmäl er för pizza här: https://cloud.ludd.ltu.se/apps/forms/s/fqwHjqgfydcCpnysepZxG9Ea

https://discord.gg/NYdpN4HJ?event=1146740027313893388

Read more


Subscribe