DH3 färdigställd!

published 10/05-24 by hackerbuddy

Hej alla LUDD:are!

Efter ett år med många problem och tråkiga nyheter känner vi i styrelsen oss extatiska över att äntligen kunna dela med oss av några glädjande nyheter.

LUDDs nya serverhall DH3 (A1403) har idag blivit färdigställd och står redo för inflyttning! Detta innebär att vi från och med vecka 20 kommer att påbörja vår inflyttning, och under de kommande veckorna kommer DUST att återuppstå.

LCNET kommer också att gå online, med den begränsningen att vi endast kommer att kunna hosta rackmonterade servrar. Vi befinner oss i processen att övergå till ett nytt tillgångshanteringsystem, så som krav för att få era servrar monterade på nytt kommer ni behöva skriva till våra administratörer (adm@ludd.ltu.se) med en beskrivning av er server samt aktiva kontaktuppgifter och LUDD-användarnamn.

Som en konsekvens av flytten kommer vi att uppleva begränsade störningar av våra centrala tjänster under de kommande veckorna. Vi kommer dock att ge ut mer information när det blir aktuellt.

För er som är nyfikna på att se den nya serverhallen är ni välkomna att delta i vårt medlemsmöte den 16:e maj, då vi kommer att ha en rundtur.

Från hela styrelsen vill vi tacka er för ert tålamod under processen!

Länge leve LUDD!

// Ordförande Rasmus Bengtsson och Styrelsen 2023/2024