Studiebesök på RISE

published 09/04-24 by hackerbuddy

Gillar du pizza, serverhallar och att äta pizza i serverhallar?

Då har LUDD, tillsammans med RISE, ett event för dig! Den 17:e april bjuder RISE in oss på ett studiebesök för att se deras serverhall här på Porsön och lära oss mer om hur de underhåller sina system och hur de använder sina resurser.

"RISE är ett oberoende statligt forskningsinstitut. Som en innovationspartner för hela samhället hjälper vi till att utveckla teknologier, produkter, tjänster och processer som bidrar till en hållbar värld och ett konkurrenskraftigt näringsliv. Det gör vi i samarbete med och på uppdrag av näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi har också ett särskilt fokus på att stötta små och medelstora företag i deras innovationsprocesser." - RISE

Anmäl dig via länken nedan så ses vi utanför LKAB-salen kl. 14:40 den 17:e april, och sedan vandrar vi tillsammans till deras datacenter cirka 700 meter från campus.

Anmälan

Anmäl dig via länken här så ses vi utanför LKAB-salen kl. 14:40 den 17:e april, och sedan vandrar vi tillsammans till deras datacenter cirka 700 meter från campus.

https://cloud.ludd.ltu.se/apps/forms/s/9J45pB5WgBx4GtMz67H9NEHo - Sista datum för anmälning är 16:e april.