LUDD is over... Long live LUDD

published 08/12-22 by hackerbuddy

Hej alla LUDD:are.

Under dem senaste månaderna så har vi I styrelsen haft pågående kontakt med LTU fastighet, Akademiska-hus, och SRT angående renovationer som kommer att ta plats I studiedelen av våran lokal T1. Renovationerna som planerat består av att ta bort golvet I T1 och förmodligen polera betongen under så att den kan användas som nytt golv, detta är en process som kommer ta ca 3 månader.

Under ett möte som tog plats nyligen så gjordes det tydligt att Akademiska-hus inte vill låta oss fortsätta bruka skyddsrummet som föreningslokal då dem inte finner att vi fyller dem kraven som är på dagligt bruk av skyddsrum. Tur nog så har vi blivit erbjudna stöd från SRT när det kommer till nya lokaler, preliminärt I A-husets källare.

Som planen ser ut I nuläget så kommer T1 att från och med 17:e december, stänga ner och ifall det blir som vi tror så kommer vi aldrig återuppta verksamhet i A1401/2. Vi i styret har som absolut mål att låta tiden som vi är stängda till medlemmar vara så liten som möjligt och att med det kunna flytta in i våra nya lokaler så snart som möjligt, men det kommer med all förmodan att behöva ske renovationer av dem nya lokalerna som kommer att ta tid. En realistisk tidsplan för hur länge vi är stängda kan vara 3 månader men det är svårt att säga. Viktigt att nämna är dock att alla LUDD moln tjänster så som DUST och lcnet bör vara relativt opåverkade i nuläget,

Under tiden som vi är stängda så kommer vi såklart fortsätta jobba för våra medlemmars intresse, så håll koll på våra kommunikationskanaler (Discord, Telegram, Facebook) och var inte förvånade ifall vi kommer ha events och till och med erbjuda någon form av Bosch under perioden.

För att kunna så snabbt som möjligt göra både utflytt och inflytt så behöver vi i styrelsen hjälp, ifall du känner att du har tid att offra för LUDD så snälla fyll i formuläret nedan då vi kommer behöva hjälp under hela processen.

Flytten kommer börja den 17e december och fortsätta till den 21a december, under dessa dagar så är alla som vill hjälpa till med flytten hjärtligt välkomna.

https://cloud.ludd.ltu.se/apps/forms/s/YNjnbjdAs2trF2TfCqSkq7dT

LUDD 2.0 är dött, länge leva LUDD 3.0!

// Ordförande Rasmus Bengtsson 2022/2023

Update:

Hej alla LUDD:are.

Vi har i styrelsen har diskuterat emellan oss angående lokal flytten som var planerad i december. Nu har vi även haft möte med Akademiska hus och LTU-fastigheter och vi har en uppdatering som jag tror alla kommer att uppskatta.

Planeringen för flytten har förflyttats till mars nästa år!

Detta innebär att LUDD inte kommer att stänga efter nyår och våran dagliga verksamhet kommer att fortsätta som vanligt framöver. Detta är vi i styrelsen och vad jag hoppas även ni medlemmar väldigt glada över. I nuläget planerar vi att påbörja flytten i mitten på mars.

En konkret lokal vi kommer att flytta till är fortfarande inte satt i sten, det förs diskussioner både från våran sida och från LTU-fastigheter för några olika alternativ vi är intresserade i.

Vi i styrelsen tackar er som planerade att hjälpa oss med flytten i december och hoppas ni istället får en trevlig jul och nyår. Vi kommer fortsätta skicka uppdateringar när vi har ny information.

// Vice Ordförande Isak Lockman 2022/2023

Luleå Academic Computer Society 2023