Vansinne!

Hej hopp mina vänner!
Jag gick precis igenom loggarna för att se vad folk söker på för att komma till min hemsida.
Jag blev väldigt överraskad över att se att något som dykt upp på senaste tiden är frågeställningen ”hur gör man synthetic dreads”. Jag har ingen aning hur man gör sådan, och jag har ingen aning om att de kunde vara syntetiska! Men mitt intresse vaknade och jag sökte på google.
Google synthetic dreads
Det roliga är att den enda sida jag får upp är min sida, vilket är fantasiskt roligt!!
KRAM på er!

Dagen efter… julafon!

Yo!!

Hoppas ni alla har det bra och att ni får många klappar. Ni vet väl att julen sedan länge handlar om att binda saker och klappar, en skinka hör till nästan varje julbord, min var alldeles rosa och mör, perfekt efter alla klappar.
Är det lika hos er?
Att någon klär ut sig och sedan delar ut klappar och sedan blir skinkan rosa den perfekta julen.

Spanx to U all, och jag hoppas på en ännu hårdare nyårsafton, då
fyverkeriet ska släppa loss….

Rock On!!!

Julafton!!

Idag är jag en slagen hjälte!
För två dagar sedan skrev jag min sista tenta för det här året, Komplex Analys, som faktiskt kändes riktigt bra! När jag kom ut från tentasalen så såg jag att jag hade ett meddelande och ett missat samtal, jag ringde och lyssnade av meddelandet. Det var Nordic Airlink som ringde och sa att propellern på flygplanet som jag skulle åka med hade gått sönder, tydligen hade en bagagevagn blåst in i den i den kraftiga vinden. De kom dock med positiv rapportering, de hade bokat om mig så jag skulle åka via Arlanda istället, två timmar tidigare. Nu blev det lite stressigt! Snabbt iväg och äta lite med Nicke och sedan hem och packa. Som tur är så fick jag och min kompis Robin skjuts till flygplatsen av Nicke, som körde som en biltjuv i det dåliga vädret. Vi kom fram och checkade in, när jag skulle hämta ut biljetten till Östersund så sa det att vi inte behövde stressa, planet var kraftigt försenat på grund av stormen som rådde över i princip hela Sverige. Vi väntade ungefär 4 timmar innan vi kom iväg, nu började det bli stressigt om jag skulle hinna med flyget vidare till Östersund. När jag landade så hade jag 30 minuter till godo, eftersom det var olika bolag som körde så var jag själv tvungen att ombesörja att mitt bagage hamnade på rätt ställe. Jag väntade och väntade mitt bagage kom inte. Jag spurtade upp till Gate 37 och kollade vad jag skulle göra, de sa att jag fick 5 minuter till. Jag tog mig ner till bagagebandet igen, där kom min stora väska! Jag tog den och begav mig mot planet. Precis efter trapporna i terminal 4 på Arlanda så ligger säkerhetskontrollen. Där fastnade jag förstås, ”Vad är det där?” frågade vakten misstänktsamt. Jag hade ingen aning, men han promptade på att han måste veta. Jag berättade snabbt att mitt plan skulle gå om 2 minuter så vj skulle fixa det här snabbt. Då sa en annan vakt att han kunde följa med mig och bära packningen till bagagenedsläppet som man använder när man anländer sent. Det löste allt och jag hann med planet. Precis vid säkerhetskontrollen träffade jag på en bakant från Luleå, Jens, som fick se mig när jag var som mest stressad. Det var trevligt 😉
På flygplanet träffade jag på flera kompisar som jag inte träffat på väldigt länge, väldigt trevligt det också.
Det första jag kände när jag lämnade Frösöflygplats var hur skönt det var att vara hemma igen! Det andra jag kände var att jag höll på att bli sjuk.
Nu sitter jag här i min säng i Östersund, snorar hela tiden med en mössa på huvudet och en dator i famnen. Jag är jättetrött och så sjuk som bara killar kan bli.
Kram på er alla och God Jul

PLUGG Deluzzzzzze 2.0

Plugg plugg plugg!
Min tid går just nu mest åt studier och fundera över vad jag ska plocka med mig hem till Östersund.
Jag är allmänt trött och hängig.
Idag började det snöa häruppe i Luleå, det var verkligen på tiden! Det har varit väldigt milt här ett tag, all gammal snö försvann.
Nu är det mötesdags, sedan är det bastutime!!
C U ALL

Tröttheten kommer

Hej hoppsan min vänner!
Idag är jag jätte jätte trött. Sitter och jobbar på helpdesk, men i sanningens namn så håller jag på att somna.
Jag tror jag ska gå hem och sova istället för att plugga idag och drömma….
Oj vilken skum dröm jag hade häromdagen (i förgår).
Kramisar

Wars of Armageddon

Ojojoj datorn drog igång med högst volym här inne på bibblan alldeles nyss. Det hade varit helt ok om det hade varit en ”normal” låt som till exempel Diggelo digeley eller Himlen runt hörnet. Nu var det dock Funkadelics Wars of Armageddon som flödade ur datorn på högsta volym!
Tur att det inte var så mycket folk i närheten 😉
Det kanske är mer skumt att jag sitter här helt naken i bibblan.

Omvärdering

Åsikter, värderingar och fördomar mår alltid bra av lite kritiskt granskande. Ibland måste man även kontrollera så att man inte är helt uppe i det blå med sina åsikter.
Många av er vet att jag dricker väldigt sparsamt med alkohol, ett medvetet val som följt mig sedan högstadiet. Det baseras på att pay-offen inte motsvarar kostnaderna. Jag tränar mycket och vill inte att min kropp ska bryta ned av gift och så jäkla mycket roligare har man inte när man är berusad. Eller har man det? Jag bestämde mig för att göra en liten fältstudie. Som alltid när det gäller exkursion så drog jag på mig mina khakishorts och tropikhjälm 😉
Ikväll har jag varit på party och druckit alkohol.
Detta har jag druckit:

  • 2 * 1cm 80% någoting från Estland, dock ej hembränt
  • 1cm konjak, Eau de vie eller något i den stilen, finns på systemet
  • 1 st kaktuscider ungefär 33cl
  • En röd tjej drink som hette Kinky Amanda, 4 cl tror jag, sötsliskig
  • En shot Jägermeister 4cl
  • En shot hallon någoting 4cl (vidrig)

Hade jag roligare?
Jag vet inte riktigt hur jag ska svara… Jag hade väldigt roligt ikväll fast jag vill inte tillskriva alkoholen för mycket. Det var länge sedan jag var ute och partade, jag kände många, jag dansade som vanligt som vinden på dansgolvet, det var lagomt med folk och det spelades hyfsad musik. Jag hade nog haft lika roligt om jag inte hade druckit.
Något är dock inte riktigt som det ska 😉 Jag sitter ju här i mina kalsonger kl0400 på morgonen och ska precis till att sova. Vore allt som det brukar så skulle jag ligga och snarka vid det här laget 😉
Undra vilken fördom jag ska förkasta nästa gång… 😉

Peyman in need

Tjix flicks and boys!
Jag fick precis ett email från en polare som där han berättade att en kompis till mig var med i en tävling där man kunde vinna resa och bröllop till och i Las Vegas.
Självklart klickade jag genast på länken och gick in och röstade på Peyman och Anette!
Peyman och Anette
Ta och gå in! Rösta på dom! Här är länken!!

Tjingeling och sussa sött eller vakna glatt!